Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.
I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Et fint tilpasset kursusforløb, med en engageret underviser. Humor fyldte også en del - så foruden at lære noget - så var der også motion til smile-hullerne :-)

Bernt, Syddansk Universitet


Tak, og det var et godt tidspunkt og fleksibilitet at gemme og vælge studietid og Studiemetode og valg af fag. Stor Tak til Underviser.

Hanne Frandsen, Ortofon A/S


Jeg var mega nervøs første gang, jeg skulle til engelsk undervisning. I løbet af få minutter fik jeg en ro og tro på, at det her skulle blive godt. Super dygtig underviser, jeg har lært meget af, og har haft nogle hyggelige timer med. Man er ikke bange for at fejle i hans selskab, og det er rart :-) Meget tilfreds!

Anonym


Underviser var en meget dygtig underviser, som formåede at gøre engelsk tegnsætning interessant. Jeg fik lige præcis den viden ud af kurset, som jeg kom efter, og jeg er meget tilfreds med tilrettelæggelsen og indeholder af undervisningen. Tak for et grundigt og godt kursus, og især tak til Underviser for at være så tilpasningsdygtig!

Ditte, SDU


Der var meget forståelse for kursistens behov og kommunikation var rigtig godt. Jeg har oplevet, at jeg har fået min selvtillid tilbage og kunne bruge min evne til sprog og holde samtalen igang. Jeg er meget glad for dette kursus , det kan godt være tager et højere niveau senere.

Gulistan Ibrahim, Privat


Inspiring teacher, excellent study system.

Marco Santi, KHPT


Underviser har mange gode ideer til hvordan læringsprocessen kan håndteres i dagligdagen. Gode fif og link til hvad jeg selv kan gøre.

Lene Johansen, NNIT


Flere udtalelser fra kursister